Zelfverdedigingslessen

Voor als het écht nodig is …

Zelfverdediging: Training

Ouder en Kind samen zelfverdediging trainen

Vader en Zoon van 4,5 jaar oud bij Sta Vast Training in Bussum

Vader en Zoon van 4,5 jaar oud bij Sta Vast Training in Bussum

 

 

Jonge kinderen bewegen tegenwoordig steeds minder. Door te weinig beweging en verkeerde voeding heeft een op de zeven kinderen overgewicht. Dit begint al vanaf hun derde jaar. Want, de basis voor dit overgewicht wordt al in de eerste drie levensjaren gelegd. Meer dan de helft van de te dikke kinderen wordt later een te dikke volwassene.

Omdat afvallen toch nooit lukt is het beter om overgewicht te voorkomen. Hoe meer beweging kinderen krijgen, hoe gezonder dat voor hun is. Uw kind heeft elke dag minimaal 60 minuten aan gewone dagelijkse beweging nodig. Zoals wandelen, fietsen en actief spelen. Wat is er nu leuker dan samen met uw kind in beweging te komen, samen actief te worden. Samen bij Sta Vast Training in Bussum zelfverdediging te trainen.

De Ouder-Kind-Trainingen Zelfverdediging zijn bijzonder inspannend voor deelnemers en heel inspirerend voor ouders én kinderen.  Samen met papa vele rondjes rennen en klimmen door het puur praktijkgerichte oefenpand van Sta Vast Training in Bussum. Of samen met papa sleuren aan een zware stootzak.

Vader en zoon bij Sta Vast Training in Bussum het uithoudingsvermogen trainen.

Vader en zoon bij Sta Vast Training in Bussum het uithoudingsvermogen trainen.

De oudere kinderen leren zelfverdediging samen met hun vader.  Wat is er leuker voor een puber van 14 jaar dan samen met je vader zelfverdediging te leren?                                                                                                                                                                                                                                       Vader en zoon van 14 jaar oud samen actief zelfverdediging trainen bij Sta Vast Training in Bussum

Vader en zoon van 14 jaar oud samen actief zelfverdediging trainen bij Sta Vast Training in Bussum
Share on Facebook