Zelfverdediging Info Blog

Informatie over zelfverdediging.

Dankbaarheid

Ik ben enorm blij dat ik ook dit jaar de kans heb gekregen een verhoogde ridderfactor toe te mogen voegen aan tal van geweldige mensen. Jong en oud, man en vrouw, ridderfactorcursisten, opdrachtgevers, persoonlijkheden en aparte individuen. Vooral heel veel bijzondere mensen heb ik mogen ontmoeten in mijn trainingen zelfverdediging. Dat is waar ik elk lesmoment, elk (eerste) contact energie uit haal. Waar ik steeds opnieuw van leer. In het besef dat ik zelf nog elke dag een leerling ben. Die leert van alle mensen die ik mag ontmoeten op elk uur van de dag.

kerstwens-foto-2016

De belangen van mijn cursisten en opdrachtgevers wegen voor mij net zo zwaar als mijn eigen ontwikkelmogelijkheden en carrière als eigenaar/trainer van Sta Vast Training. Hét innovatieve opleidingsinstituut voor weerbaarheid, zelfverdediging en beroepsmatig fysiek optreden in Nederland. Waarbinnen vooral de juiste match van cursusleider en cursist(en) hun onderlinge betrokkenheid garandeert. En het leveren van puur praktijk- en persoonsgerichte service voor mij belangrijke randvoorwaarden zijn. Daar werk ik keihard voor. Iedere dag weer. Elke ridderfactortraining opnieuw.

adrie-bordje-deur-vught

In 2017 en de komende jaren hoop ik dan ook de samenwerking met iedereen waar ik mee in contact sta op dezelfde inspirerende en warme wijze voort te mogen zetten. Sta Vast!

Share on Facebook
posted by Adrie de Herdt in Geen categorie and have No Comments